De beste paintball banen van België

Wanneer je nog nooit bent gaan paintballen is dit een absolute aanrader. Er zijn allerlei terreinen waarop je dit naar hartelust kunt doen. Door het hele land heen zijn deze te vinden, zodat er altijd wel eentje in de buurt te vinden is. De kenners zullen zelf wel weten welke zij het leukste of beste vinden. Een andere goede tip om op zoek te gaan naar de beste banen die er zijn is door wat research te doen. Met de hulp van beoordelingen zul je al snel weten wat een baan ongeveer te bieden heeft.

Zoek de beste painball baan in de buurt

Omdat paintballen een populaire bezigheid is zul je keuze genoeg hebben. Door het hele land zitten de banen verspreid. De ene heeft nog meer bijzonderheden dan de andere. Zo kun je via een zoekopdracht naar paintbal banen of verenigingen al snel zien waar je terecht kunt.

Het spelen van paintball kan zowel binnen als buiten gedaan worden. Wel zo fijn, mocht het een keer echt heel slecht weer zijn. Daarbij hangt het ervan af met wat voor gezelschap je gaat. Een baan moet voor grote groepen groot genoeg zijn. Buiten heb je dan al snel meer ruimte om te benutten dan binnen het geval is.

Reserveren

Het is er belangrijk om er op tijd bij te zijn. Doordat deze activiteit veelal door grote groepen wordt gedaan is het handig om er op tijd bij te zijn. Wanneer je een reservering maakt heb je de zekerheid dat je terecht kunt. De echt populaire banen zitten vaak vol op bepaalde dagen, dus het kan geen kwaad om jouw reservering tijdig vast te leggen.

Meest populair banen van België

Er zijn een aantal Belgische banen waar je zeker een keer gespeeld moet hebben. Deze onderscheiden zich door de variatie, de grote of doordat ze een speciaal thema hebben. Inspiratie opdoen? Hier volgen een aantal van de mooiste banen die het land rijk is. Tenslotte laten we er nog eentje uit, want hier wijden we graag een heel artikel aan.

Agimont Paintball Adventure

Deze paintball locatie ligt in de plaats Agimont, in de omgeving van de Ardennen. Omdat dit sowieso een locatie is waar veel groepen vaak een weekendje weg gaan, komt dat prima uit. Paintball is dan een leuke activiteit en Agimont Paintball Adventure heeft maar liefst 12 speelvelden op in totaal 25 hectare om je uit te leven. Het is een outdoorbaan. De toegangsprijs is 15 euro.

Paintball Merksplas

Merksplas is gelegen in Vlaanderen. In deze plaats kun je een prima indoor paintball baan vinden. De locatie is niet heel erg groot, wat vaker het geval is bij indoor banen. Echter is het wel een enorm leuke locatie met alle voorzieningen aanwezig die je mag verwachten. De toegang kost 27.50 Euro.

Lissenvijver Sport en Recreatiecentrum

In Lissenvijver zit een paintball locatie met 2 speelvelden van in totaal bijna 9 hectare. De ligging in de Ardennen is mooi waardoor spelen hier een ware belevenis wordt.

Area 23 Paintball

In Eeklo kun je Area 23 Paintball vinden. Deze baan beschikt over alles wat je bij een indoor paintball voorziening wilt tegenkomen. De toegang is 25 Euro terwijl de locatie goed bereikbaar is. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Zeker de moeite waard dus voor een dag paintballen vol plezier.