Een speciale paintball baan

Wanneer je op zoek gaat naar een goede paintball baan zijn een aantal dingen belangrijk. Het is vaak het leukste wanneer deze zo groot mogelijk is, zeker als deze buiten gevestigd is. In de Belgische Ardennen kun je meerdere locaties vinden die zeker aan deze voorwaarden voldoen. Als het weer een beetje mee zit is dit het mooiste wat er is. De buitenbanen hebben vaak allerlei extra’s die je kunt gebruiken en die het spel nog meer diepgang geven. We pikken er nu een speciale baan uit.

Paintball Belgium Sniper Zone

Deze baan is gelegen in Malmedy, midden in de Belgische Ardennen. Een ideale locatie voor een prachtig potje paintball. Deze locatie voldoet aan alle voorwaarden die je als paintball liefhebber wilt zien. Er zijn in totaal vijf terreinen die allemaal anders zijn, dus variatie is er meer dan genoeg. Doordat de banen allemaal anders zijn kun je hier dus eventueel meerdere keren spelen, maar wel telkens in een net weer iets andere omgeving. Alle banen hebben een eigen naam en eigen karakter wat het paintballen extra spannend houd.

Als we algehele beoordelingen bekijken zien we dat deze paintball locatie er zeer goed vanaf komt. Niet zo verrassend, want er is genoeg te beleven. Ideaal is het voor groepen om hier naartoe te gaan. Het is wel aan te raden om van tevoren een reservering te plaatsen. Zeker in de lente en in de zomer is het vaak vol op deze baan. Wel is er nog de last-minute optie. Hiermee kun je bekijken of er, ook wanneer je vrij laat bent met reserveren, nog een mogelijkheid is om te gaan spelen. Lukt dit niet, dan zit er niets anders op dan op een later tijdstip te reserveren.

Virtuele toer

Is er al een reservering gemaakt en wil je vast weten wat je tegemoet kunt zien? Dat kan! Op de website kun je alvast wat leren over de baan waarop je gaat spelen, en er is een mogelijkheid om een virtuele toer te doen over een baan naar keuze. Hiermee zie je alvast wat er precies te beleven is op een bepaalde baan en waar je op moet letten. Al met al is dit dus een toplocatie om eens een keer te gaan paintballen.